NED Personnel este specialistul dumneavoastră în personal. Avem totul pentru a vă ajuta complet compania atunci când vine vorba de resurse umane. Resursele umane sunt chestiuni NED!

CE
REPREZENTĂM

Din 2009, am continuat să ne dezvoltăm ca specialist în personal cu detașare, serviciu de angajare temporară, serviciu propriu de sănătate și siguranță și sucursală de asigurări. Am crescut puternic în Brabantul de Vest cu aceste servicii. În principal, oferind companiilor din industria de catering, agro, industrie, construcții și infrastructură și logistică și transport soluții bune practice și adecvate. Pasiunea propriilor noștri angajați NED ne distinge de ceilalți furnizori. Ambițioși și hotărâți, ne place să facem exact diferența, mergem puțin mai repede și le oferim angajatorilor și angajaților mai multă siguranță.

Am fost prima companie din regiunea Brabantului de Vest care a primit marca de calitate a întreprinderii sociale (KSO). Dăm substanță acestui fapt, căutând întotdeauna legături cu oamenii din și din afara companiei noastre. Aceasta înseamnă o atenție demonstrabilă, printre altele, condițiilor de muncă și formării. Continuând să comunicăm bine între noi și întreprinzând activități împreună, rămânem puțin mai conectați unul cu celălalt. Aceasta asigură angajați mândri mulțumiți și, prin urmare, clienți mulțumiți! Bineînțeles că ne veți cunoaște cu adevărat numai atunci când vom începe să lucrăm împreună. Sperăm sincer că această propunere oferă toate motivele pentru a face acest lucru.


SUNTEM

Ella Aioanei
Agent recrutare
Anca Dragoman
Agent recrutare