NED Work People
1

NED Work People

Margareta Gadalean

Agent recrutare

Numele meu este Margareta și sunt recrutor român la NED.

Obțin multă energie din a ajuta oamenii care vin în Olanda din România să lucreze aici și pot să rămână aici pentru totdeauna. Împreună ne uităm la ceea ce ți se potrivește și te ajut pe drumul dvs. în lumea muncii olandeze!

Vorbim împreună despre cine sunteți, de unde veniți, ce fel de educație ați primit, ce puteți face, ce fel de muncă ați făcut deja și ce vreți să faceți în Olanda.

Atunci văd dacă putem găsi un loc de muncă potrivit pentru dvs. și când veți fi aici, ne vom uita împreună la compania care are un loc pentru dvs. Vă arătăm ce este munca pe care trebuie să o faceți și evaluați dacă este ceva pentru dvs.

Dacă doriți să lucrați acolo, colegii mei se vor asigura că cazare este aranjată pentru dvs. și, dacă este necesar, transportul la serviciu. Veți primi, de asemenea, un pachet de bun venit, care include regulile casei, sfaturi bune etc.

De asemenea, ne asigurăm că primiți un BSN. Acesta este un număr oficial de înregistrare pentru a funcționa. În plus, asigurarea de sănătate este încheiată pentru dvs. Și nu uitați: cea mai bună îngrijire ulterioară începe dinainte!

Contactați Margareta Gadalean prin:

Reveniți cu un apel

Margareta Gadalean administrează posturile de mai jos

Locuri de munca ingrijire copacei in pepiniera. Experienta nu este necesara, cautam persoane serioase si muncitoare. Citiți mai mult