NED Work People
cover-image

FAQ Angajați

Datorită creșterii generale a costurilor de îngrijire a sănătății, costurile de îngrijire a sănătății sunt, de asemenea, în creștere la Zorg en Zekerheid. Dacă sunteți înregistrat la Zorg en Zekerheid, costurile dumneavoastră de asistență medicală vor crește începând cu I-a perioada din 2023. Costurile de asistență medicală vor crește de la 28,42 EUR la 33,39 EUR pe săptămână.

Asigurarea de sănătate

 

Din prima zi veți primi salariul obișnuit la întreprinderea utilizatoare pentru funcția pe care urmează să o îndepliniți (remunerarea întreprinderii utilizatoare). Înregistrăm acest lucru în contractul de plasare. Salariul obișnuit la angajator este determinat de contractul colectiv de muncă aplicabil.

Vă plătim salariul săptămânal sau la patru săptămâni. Acest lucru este determinat de angajatorul pentru care lucrați. Salariul dvs. va fi plătit în fiecare joi după perioada în care ați lucrat.

2024        
Perioada Data inceperii perioadei Data de incheiere a perioadei Fluturas Momentul platii
1 1-ian 28-ian 31-jan 1-feb
2 29-ian 25-feb 28-feb 29-feb
3 26-feb 24-mar 27-mar 28-mar
4 25-mar 21-apr 24-apr 25-apr
5 22-apr 19-mai 22-mai 23-mai
6 20-mai 16-iun 19-iun 20-iun
7 17-iun 14-iul 17-iul 18-iul
8 15-iul 11-aug 14-aug 15-aug
9 12-aug 8-sep 11-sep 12-sep
10 9-sep 6-oct 9-oct 10-oct
11 7-oct 3-noi 6-noi 7-noi
12 4-noi 1-dec 4-dec 5-dec
13 2-dec 29-dec 1-ian  2-ian 

Veți primi fluturașii de plată în fiecare miercuri după perioada de lucru. Veți primi acest lucru prin e-mail și prin portalul digital e-UUR. Puteți găsi oricând cel mai recent fluturaș de salariu primit prin intermediul butonului „cel mai recent fluturaș de plată”.

 


 

 


 

Înainte de a începe să lucrați cu noi, veți primi un e-mail de bun venit. Conține un link pentru a configura o parolă. După crearea parolei, aveți acces la contul personal. Vă puteți conecta la „portalul NED” prin intermediul site-ului nostru web. În plus, puteți accesa direct pagina de conectare prin linkul https://nedpersoneel.flexportal.eu/.

Prin intermediul butonul „ați uitat parola?” puteți crea o nouă parolă. De asemenea, puteți trimite un e-mail la servicedesk@ned-personeel.nl. NED vă va trimite un nou e-mail de bun venit.

 


 

 


 

Aveți dreptul la 8,33% indemnizație de concediu din salariul efectiv pentru zilele lucrate, zile de concediu și sărbători legale. Indemnizația de concediu vă va fi plătită la mijlocul lunii mai. Dacă doriți să vi se plătească indemnizația de concediu mai devreme, puteți solicita acest lucru biroului de asistență al NED. Vă rugăm să contactați customerservice@ned-personeel.nl

Dacă încetați să lucrați pentru NED, vă vor fi plătite indemnizațiile. Plata de concediu acumulată este (de asemenea) plătită întotdeauna în luna mai. Vă puteți lua concediu pe parcursul anului, cu condiția să nu luați în acea săptămână mai mult decât lucrați în mod normal (în medie) (ore lucrate + ore de concediu). Doriții să luați concediu plătit? Atunci, puteți pur și simplu să anunțați biroul de asistență al NED.

Da, desigur! Lucrati in principal pentru a castiga bani direct, dar ne gandim și la viitorul dumneavoastra. Avem o schema de pensii StiPP Pensioen pentru toti angajatii nostrii incepand cu varsta de 18 ani. Incepeti cu noi direct in schema plus de la StiPP Pensioen, astfel incat sa acumulati pensia maxima. In aceasta schema, contribuiti, de asemenea, la pensia dumneavoastra.

Cu cât lucrați mai mult prin NED, cu atât acumulați mai multe drepturi. Acestea sunt încadrate in 3 faze.

Faza A

Numim primele 52 de săptămâni în care lucrați pentru NED faza A. Numai săptămânile în care ați lucrati efectiv contează pentru numărul celor 52 de săptămâni. Aceste 52 de săptămâni nu trebuie să fie consecutive, dar o întrerupere nu poate să dureze mai mult de 26 de săptămâni. Apoi reîncepeți să numerați în faza A.

Faza B

După 52 de săptămâni de muncă aveți dreptul la un contract de muncă pe durată determinată. În această fază, puteți primi maximum șase contracte pe durată determinată într-o perioadă de maximum patru ani. Și aici reîncepeți să numerați în faza A după o pauză de 6 luni.

Faza C

Dacă sunteți repartizat din nou prin NED în termen de 6 luni de la finalizarea fazei B, veți intra în faza C. În această fază veți primi un contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

 

Dacă sunteți bolnav, anunțați personal faptul ca v-ati imbolnavit pana cel tarziu la ora 08:45, catre Departamentul de Servicii pentru Clienți al NED Personeel la numărul de telefon 0031 76-596 4668.

De asemenea, sunteti responsabil sa va anunțati clientul că sunteți bolnav.

Raportarea bolii prin whatsapp, SMS sau e-mail nu va fi procesată.

Dacă nu vă raportati bolnav sau dacă nu o faceți la timp, se poate întâmpla o întârziere sau o reducere a plății continue a salariilor în caz de boală.

Da! Asta chiar este foarte important! Dacă sunteți mai bine, raportați acest lucru companiei în care lucrați și biroului de asistență al NED.

Toată lumea din Olanda este obligată să încheie o asigurare de sănătate. NED a încheiat, de asemenea, asigurări colective de sănătate pentru lucrătorii flexibili. Puteți participa printr-o primă atractivă. În timpul înregistrării la NED, indicați dacă doriți să participați sau nu.

Asigurarea de sănătate RO

Insurance card EN

Dacă ați primit un formular (digital) de la consilierul dumneavoastră ipotecar sau de la proprietar, îl puteți customerservice@ned-personeel.nl Ne vom asigura că este completat, semnat și returnat cât mai curând posibil. Nu ați primit o copie digitală? Apoi scanați formularul și trimiteți-l prin e-mail la customerservice@ned-personeel.nl Dacă nu ați primit deloc „propria” copie de la consilierul ipotecar, vă putem furniza o declarație standard a angajatorului.

Veți găsi toți fluturașii de plată și extrasele dvs. anuale în contul personal de pe portalul nostru. Declarațiile anuale pentru anul calendaristic trecut sunt, în general, pregătite pentru dvs. la jumătatea lunii ianuarie a noului an calendaristic. Puteți găsi declarația anuală prin intermediul butonului „documente”.

 


 

 


 

Dacă doriți să modificați creditul fiscal pentru impozitul pe salarii, avem nevoie de o nouă declarație de la dvs. Puteți descărca o copie standard necompletată de la https://download.belastingdienst.nl și o puteți imprima, completați-o, semnați-o și trimiteți-o din nou scanată la customerservice@ned-personeel.nl

De asemenea, ne puteți suna sau trimite un e-mail. Astfel, vă putem trimite foarte rapid o copie digitală pe care o puteți semna imediat digital.

Asigurați-vă întotdeauna că toate informațiile au fost introduse complet, că ați bifat alegerea dvs. pentru „da” sau „nu” și că ați introdus data efectivă a modificării.

Puteți descărca gratuit aplicația e-UUR din Apple Store sau Google Playstore. Astfel vă puteți configura semnăturile digitale prin telefon. În aplicație veți găsi întotdeauna documentele dvs. personale, fluturașii de plată și extrasele dvs. anuale. De asemenea, puteți aproba orele introduse de angajator. 

 


 

 


 

La începerea activității de lucru, ați primit un e-mail de bun venit cu un link către portal. Acest lucru vă permite să vă creați un cont personal. Aveți nevoie de acest cont pentru a putea semna digital toate documentele relevante. Acest lucru funcționează rapid și are, de asemenea, impact bun pentru mediu.

Vă puteți configura semnăturile digitale prin intermediul telefonului dvs. Notă: atunci când descărcați aplicația, puteți seta un cod PIN personal. Nu vă puteți insera semnătura digitală cu acest cod PIN, trebuie să utilizați întotdeauna un cod din 6 cifre pe care îl primiți pe mobil la semnare. Dacă numărul de telefon mobil cunoscut de noi este incorect sau dacă nu primiți un cod, vă rugăm să contactați biroul de asistență.

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.