NED Work People
cover-image

Mutarea în străinătate

MUNCĂ

NED Personeel are posturi vacante în diferite sectoare, cum ar fi: 

  • Construcții și infrastructură 
  • Industria de catering 
  • Industrie 
  • Agro 
  • Transport și logistică 

Desigur, oportunitățile și posibilitățile depind de educația și experiența dvs. Căutăm ce vi se potrivește! Spuneți-ne ce aveți de oferit și înregistrați-vă la NED Personeel. Veți primi întotdeauna un mesaj în termen de o zi lucrătoare. 

MAI MULT DECÂT UN SALARIU PE ORĂ

Înțelegem că doriți un salariu bun. Cu toate acestea, oferim mai mult decât un salariu pe oră bun. Dacă începeți să lucrați în Olanda prin intermediul nostru, vă vom ajuta cu toate problemele imaginabile, cum ar fi solicitarea unui număr BSN la municipalitate, aranjarea unui card de asigurări de sănătate, deschiderea unui cont bancar, cazarea dvs. și, eventual, transportul de la și până la lucru. Noi investim în viitorul dvs.! De aceea, apreciem dacă sunteți sincer cu privire la planurile dvs. Veniți în Olanda pentru a vă construi viitorul aici sau veniți pentru un sezon? Spune-ne exact ce vreiți. Dorim să vă ajutăm cât de mult posibil. De asemenea, cu, de exemplu, învățarea limbii olandeze. 

LOCUINȚA

NED Personeel se va ocupa de cazare dacă este necesar. Avem avem un număr mare de case în Zundert zona înconjurătoare. Casele noastre sunt situate în zone rezidențiale frumoase, adesea au și o grădină. Tot ce aveți nevoie este pregătit pentru dvs. Complet mobilate, până la plapumă! Chiar dacă sunteți departe de țara de origine, vă puteți simți ca acasă.

LOCUINȚE FRUMOASE ȘI ÎNGRIJITE

Locuiți întotdeauna cu alți câțiva oameni, adesea de la 4 la 5 persoane. Fiecare are o cameră privată și atunci când sunteți cu partener, există camere duble. Aveți multă confidențialitate. Cele mai mari case ale noastre pot găzdui până la 8 persoane. Echipa noastră de Facilității vă vizitează săptămânal pentru curățenia zonelor sociale din casă. Și dacă ceva trebuie reparat, vor face acest lucru. Singurul lucru pe care trebuie să-l aduceți sunt lucrurile personale și motivația pentru muncă prin intermediul NED Personeel. 

Desigur, oferim un check-in personal la casa în care veți locui când ajungeți în Olanda pentru prima dată. 

COMUNITATE

Facem totul pentru a vă face să simțiți că sunteți binevenit și aparțineți de personalul NED. De aceea investim timp în contact cu dumneavoastră. Biroul nostru de asistență este întotdeauna acolo pentru dvs. și puteți întreba orice; informații despre contractul dvs. sau magazinele din zonă. Nicio întrebare nu este prea nebună! Sunt bucuroși să vă ajute cu orice. Desigur, ne informăm în mod regulat despre starea dumneavoastră. Desigur, despre cum vă merge la locul de muncă și nu numai. Și lucrul frumos este că oamenii care lucrează cu noi și pentru noi se informează din ce în ce mai mult despre noi. Asta spune destul despre legătura care se poate dezvolta atunci când începeți să lucrați pentru NED Personeel.

PROGRAMUL DE LOIALITATE

În plus față de toate acestea, avem la NED un program de loialitate. Cu cât lucrezi mai mult cu noi, cu atât descoperi mai multe recompense interesante! Acestea pot fi, de exemplu, un spor la salariul pe oră sau cadouri frumoase, cum ar fi cupoane cadou. Te invităm de asemenea la evenimente pe care le organizăm, cum ar fi petreceri ale companiei cu toți angajații. Înainte să îți dai seama, vei deveni un adevărat ambasador al NED Personeel!

Înregistrează-te la NED Work People

Vei primi întotdeauna un răspuns de la noi.

Doriți să aflați mai multe?

Your question or comment

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.