NED Work People
cover-image

Operator Packaging Machine

Săptămâna de lucru
Full Time
Contract
Personal temporar
Location
's-Heer Arendskerke
Despre job

În calitate de operator de mașini de ambalare , sunteți responsabil pentru operarea eficientă a mașinilor implicate în procesul de producție a cartofii prăjiți. Aceasta poate include pornirea și oprirea mașinilor, monitorizarea liniei de producție, rezolvarea unor probleme tehnice simple și asigurarea eficienței procesului de producție.

Operatorul joacă un rol crucial în procesul de producție, asigurându-vă că produsele sunt ambalate cu acuratețe conform specificațiilor și standardelor de calitate stabilite.


Cerințe

Operatorul în acest caz ar fi concentrat pe menținerea calității, minimizarea timpului de nefuncționare și asigurarea unei producții fără probleme. Aceasta poate include verificarea materiilor prime, setarea mașinilor conform specificațiilor și efectuarea unor sarcini simple de întreținere.


Ce oferim

Salariul orar pentru această poziție este de 14,53 EUR pe oră, ceea ce reflectă angajamentul și abilitățile dumneavoastră. Veți primi, de asemenea, o indemnizație de tură de 39,5% ca compensație pentru munca în ture.

 

Poziția de Operator Packaging Machine (LD) oferă nu numai un pachet financiar atractiv, ci și oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și o organizație care vă sprijină creșterea profesională.


Aplicați online

Personal Data
Contact Details

Resume

Motivational letter

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.