NED Work People
cover-image

Inginer de teren

Săptămâna de lucru
Full Time
Contract
Personal temporar
Location
Waalwijk

În calitate de tehnician de service pe teren, puteți fi detașat în general și sunteți responsabil pentru desfășurarea activității în timpul unui proiect.

Despre companie

Clientul nostru se numără printre cele mai mari companii familiale independente din Olanda. Furnizor de servicii B2B cu o experiență de peste 50 de ani, este specializat în curățarea și renovarea instalațiilor tehnice atât în sectorul utilităților, cât și în cel industrial.

Pentru clientul nostru, căutăm un mecanic de service pe teren.

În calitate de mecanic de service pe teren, sunteți polivalent și responsabil pentru efectuarea lucrărilor în timpul unui proiect. Munca este, în general, variată și executivă.

Despre job

Responsabilitățile dvs. includ curățarea tehnică chimică și renovarea instalațiilor de tratare a aerului. Veți lucra pentru toate tipurile de organizații, de la organizații guvernamentale mari și universități la spitale. Munca noastră este o muncă de specialitate pentru care veți fi bine pregătiți la nivel intern.

În calitate de mecanic de service pe teren, sunteți polivalent și responsabil pentru efectuarea lucrărilor în timpul unui proiect. Munca este, în general, variată și executivă.

Cerințe
  • Are două mâini drepte și știe cum să se apuce de treabă
  • are o afinitate puternică pentru tehnologie
  • Flexibil când vine vorba de orele de lucru, nu are o mentalitate de la 9 la 5
  • posedă un certificat VCA sau dorește să obțină unul
Ce oferim
  • Salariul orar brut: 15,14 EUR
  • Indemnizație de călătorie
  • asigurare de sănătate
  • Sprijin lingvistic
  • Transport
  • Eventual o locuință

Un salariu corespunzător corespunzător postului pe care îl veți ocupa. 25 de zile de concediu cu normă întreagă, un sistem de pensii și o indemnizație de călătorie. Oportunități de a participa la cursuri și certificări și de a te dezvolta. Oportunități de dezvoltare personală în cadrul companiei. Oportunitatea de a face parte din echipa noastră într-un mediu de lucru plăcut și dinamic, cu atenție la locurile de muncă și condiții bune de lucru. Mașină NED: 4 cenți GROS pe kilometru/zi, inclusiv combustibil NED! Exemplu: 10 km x 0,04 brut = 1,68 euro net Mașină PRIVATĂ: 18 cenți brut pe km/zi lucrat, PLUS 23 cenți net pe km/zi - inclusiv combustibil PROPRIU! Exemplu: 10 km x 0,18 brut x 0,23 net = 21,36 € net Ne dorim ca toți șoferii noștri să se simtă recompensați și apreciați, motiv pentru care acest BONUS pe kilometru pentru șoferi este mai generos decât de obicei. Cu acest bonus pe kilometru, vă încurajăm, de asemenea, să lucrați cu colegii care au mașină proprie, astfel încât să se deplaseze împreună la serviciu!

Aplicați online

Personal Data
Contact Details

Resume

Motivational letter

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.