NED Work People
Ella Aioanei
Consultant în recrutare
Recruiter img
Ella Aioanei
Consultant în recrutare

Numele meu este Ella si sunt recrutor roman la Ned Work People.

Cea mai satisfăcătoare parte a acestei meserii este atunci când reușești oamenii să-și găsească jobul potrivit, “dream job-ul” și îi vezi că sunt fericiți, performează și evoluează. Ca recruiter, ai “superputerea” să pui în legătură o companie grozavă cu un talent de top și asta este o ocupație cheie în contextul actual, să înțelegi foarte bine cerințele unui rol, nevoile de business ale clienților, dar și cultura organizațională a companiei angajatoare, pentru a putea asigura o bună compatibilitate cu un candidat pe care îl propui.

Viața la Ned Work People este foarte frumoasă, daca iti place să “vânezi”, să performezi constant, și dacă îți place diversitatea proiectelor. Meseria de recruiter înseamnă reinventare continuă și provocari multiple; presupune să găsești mereu soluții noi și să îți dezvolți constant albilitățile soft și hard,lucru ce il fac cu bucurie!

Reveniți cu un apel telefonic

job-image
Full Time Personal temporar Zundert

Iti place sa imbini utilul cu placutul? Citiți mai mult

job-image
Full Time Recrutare si selecție Klundert

Clientul nostru este situat în portul și zona industrială Moerdijk. Din 2016, acestea sunt punctul european de colectare și inspecție a deșeurilor electronice pentru compania lor-mamă din Japonia. Colectăm deșeuri ... Citiți mai mult

job-image
Full Time Personal temporar OMMEL

Operator in fabrica de prelucrarea carnii de pui  Citiți mai mult

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.