NED Work People
Margareta Gadalean
Consultant în recrutare
Recruiter img
Margareta Gadalean
Consultant în recrutare

Numele meu este Margareta și sunt recrutor român la NED.

Obțin multă energie din a ajuta oamenii care vin în Olanda din România să lucreze aici și pot să rămână aici pentru totdeauna. Împreună ne uităm la ceea ce ți se potrivește și te ajut pe drumul dvs. în lumea muncii olandeze!

Vorbim împreună despre cine sunteți, de unde veniți, ce fel de educație ați primit, ce puteți face, ce fel de muncă ați făcut deja și ce vreți să faceți în Olanda.

Atunci văd dacă putem găsi un loc de muncă potrivit pentru dvs. și când veți fi aici, ne vom uita împreună la compania care are un loc pentru dvs. Vă arătăm ce este munca pe care trebuie să o faceți și evaluați dacă este ceva pentru dvs.

Reveniți cu un apel telefonic

job-image
Full Time Personal temporar Waalwijk

În calitate de tehnician de service pe teren, puteți fi detașat în general și sunteți responsabil pentru desfășurarea activității în timpul unui proiect. Citiți mai mult

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.